Teater De Vill

Teater De Vill är en fri teater med en mängd konstnärliga uttryck som funnits sedan 1996.
Teater De Vill är en högproducerande teater som blandar konstnärliga uttryck, korsbefruktar det konstnärliga med det temabaserade och skapar unika projekt.

Det övergripande målet är att producera kultur på hög professionell nivå för barn och unga. Vi strävar efter att involvera och göra målgruppen medskapande i alla verksamhetens delar.

Av, med och för målgruppen är ledstjärna konstnärligt såväl som tematiskt.

Våra pjäser granskar vårt samhälle, dess attityder, strömningar, fördomar och ideal.

Alltid ur ett ungt perspektiv.

I vår Skapande skola-portal finns flera olika workshopspaket som går att beställa både fristående eller med tillhörande teaterföreställning.

Vi kan också skräddarsy utifrån önskemål.

I paketen ryms temabaserade dramaworkshops, skrivarverkstäder, framtagande av elevföreställningar, grunderna i skådespeleri och dans, mm.

Aktiviteter av Teater De Vill

Identitetsworkshop ›

I samband med våra föreställningar för grundskolan kan eleverna jobba vidare med pjäsernas tematik i specialutformade workshops.
Förskoleklass-Gymnasiet, Särskola

Spontanteater ›

En rolig och spännande interaktiv introduktion i teater för barn 4-6 år.
4 år-Förskoleklass

Seek and Hide ›

Seek&Hide har #metoo som tema och handlar om att sätta gränser, både för sig själv och andra och om vad man får och inte får göra mot någon annan.
Årskurs 7-Gymnasiet

Aisha ›

Aisha är en högaktuell föreställning på tema mod och syskonkärlek som utspelar sig mitt i en brinnande förort någonstans i Sverige.
Årskurs 4-Årskurs 7

Hej Hyper ›

Med musik och teater vill Hej Hyper på ett lustfyllt sätt bidra till ökad förståelse för barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar i skolan.
Förskoleklass-Årskurs 3
Skriv ut Dela via mejl Dela via Twitter Dela via Facebook