DuoJag

Duojag är en fartfylld cirkusföreställning i litet format. Publiken samlas kring den lilla runda scenen inomhus eller utomhus.
Kära publik, den lilla cirkusen har anlänt till byn! DuoJag återupplivar den sekellånga traditionen där små turnerande sällskap samlade ortens unga såväl som gamla för att tillsammans uppleva något spektakulärt. Denna föreställning dyker rätt in i den finska folksjälen med sin karaktäristiska absurda humor. Ackompanjemanget av 50-talets största finländska hits kommer bombsäkert att få er på gott humör. Kom och se alla cirkusens förunderliga mirakel; swingdansakrobatik, Nordens minsta cyr-hjul och den allra stiligaste formen av konditionsträning, nämligen rullskridskoåkning! Endast för er kan vi avslöja våra artisters hemlighet som möjliggör alla dessa spektakulära bravader! -Kaffe!

DuoJag skapades av artisterna med tanken att göra en liten föreställning som underhåller både dagens barn och deras morföräldrar och som dessutom är lätt att turnera med. Hittills har föreställningen glatt personer i åldern 0-96.

Föreställningen framförs av Sade Kamppila och Oskar Rask. Den talar huvudsakligen cirkusens språk, men de talade delarna kan framföras på svenska, finska eller engelska efter önskemål.

Artisterna arrangerar gärna publiksamtal efter föreställningen.

Cirkusworkshops kan arrangeras i anslutning till föreställning med särskild cirkuspedagog.

Priser: 1:a föreställningen 15 000, 2:a föreställningen samma dag 12 000.

Idé och framförande: Sade Kamppila & Oskar Rask
Regi: Sanna Silvennoinen
Premiär: Kulturcentret Stoa 20.5.2017, Helsingfors, Finland
Residens: Asematila, Kulturcentret Stoa, Helsingfors, Finland
Med stöd av: Svenska Kulturfonden i Finland

Sade och Oskar är bägge utbildade på Salpaus Further Education Circus Artist program i Lahtis (Finland) och har de senaste 10 åren turnerat runt Europa med flertalet produktioner. Bägge är idag aktuella som medverkande i den storskaliga föreställningen Circus I love you. Sade är även aktuell som konstnärlig ledare för Circus I love you och som regissör till Cirkus Cirkörs senaste föreställning (i produktion).
Kulturpedagog finns till denna aktivitet
Skriv ut Dela via mejl Dela via Twitter Dela via Facebook