Konsäärt -livemusik för barn 1-3 år

Visuell konsert de luxe, skapad för att passa det de allra minsta barnen på förskolan. Av och med Mikael Lönnbjer och Micaela Gustafsson.
Konsäärt är en rolig musikupplevelse, proppfull av finurliga små överraskningar. Samtidigt är det en klassisk konsert med stil, där förskolan för ett ögonblick förvandlas till Konserthuset.

Föreställningen är 20 min men det tillkommer även 10 minuters prova på efter föreställningen så sammanlagt blir det 30 min.

Micaela Gustafsson har tidigare spelat sina föreställningar Hallå i lådan och Filt & kudde för tusentals små ett -och tvååring runt om på förskolor i Stockholm. Hösten 2017 släppte hon Bebispodden på Barnradion Sveriges Radio baserad på hennes musik från skivan Nä-eh (2016). I Konsäärt samarbetar Micaela med slagverkaren Mikael Lönnbjer som även han är van att spela för de minsta, senast nu med den hyllade musikföreställningen Ljudlabbet. Mikael har även spelat föreställningen TRUMMA!, Hitta mormor och Syskonen och den magiska ringen för barn i hela Sverige.
De båda gör även musikakterna Undra sa flundra och Badorkestern tillsammans.
Kulturpedagog finns till denna aktivitet
Skriv ut Dela via mejl Dela via Twitter Dela via Facebook