Mirakelpojken av Ulf Stark

Vem vill inte kunna flyga, bli starkare än storebrorsan och kunna cykla vart som helst utan att komma vilse? Det vill Ulf. Han vill vara Mirakelpojken
Mirakelpojken är en varm och humoristisk föreställning om att inte få vara med, känna sig liten och ensam och att komma vilse.

Regi: Daniel Goldmann
På Scen: Per Wernolf

Det är inte lätt att vara liten. Man får inte hänga med storebrorsan och brorsans kompisar, Nisse och Larsen, till det stora cykelloppet och man får inte gå utanför tomten själv.
Ulf står kvar i hallen när föräldrarna går på promenad. Aldrig att han vill följa med på något så tråkigt. Men hur var det nu? Han lovade att inte gå utanför trädgården. Men ingen sa något om att cykla…

Ulf blir en superhjälte. Med en etta fasttejpad vid den röda pyjamasen blir han Mirakelpojken, som kan cykla lika snabbt som de tävlande i det stora cykelloppet och snart susar han förbi fältet till brorsans stora förvåning. Men plötsligt känner han inte längre igen sig. Han är vilse. Stackars mamma & pappa vad ledsna de ska bli när de upptäcker att han är borta, och brorsan, han kanske inte är så dum när allt kommer omkring. Ulf börjar känna sig ensam och inte får han prata med främlingar heller.
Skriv ut Dela via mejl Dela via Twitter Dela via Facebook